MEKSİKA LEZZETLERİ

Online Satışla Artık Evinizde

  • Acının anavatanından… Meksika’dan özel olarak getirilen kurutulmuş biberlerle hazırlanan Ranchero’nun isli acı sosu, hemen her yemeğe kusursuzca eşlik ediyor. Ranchero müdavimlerinin yakından tanıdığı ve çok sevdiği acı sosu şimdi Ranchito şişelerinde, mutfaklara girmeye hazır.
  • Biri acı mı dedi? Özellikle acı sevenlere hitap eden Chili Baharat’ın içinde arnavut biber, kimyon, acı paprika, pul biber, kekik, soğan tozu, sarımsak tozu, karabiber ve kereviz tohumu yer alıyor. Chili, acılı olması tercih edilen tüm yemekler için ideal bir karışım olarak öne çıkıyor.
  • Olmazsa olmaz! Meksika mutfağının baş tacı Tortillalar, okyanus ötesinden getirilen özel makinelerde günlük olarak üretilip tap teze olarak satışa sunuluyor. Hepsi de 12’şerli paketler halinde 15 cm un tortilla, 30 cm un tortilla ve 15 cm mısır tortilla olarak üç farklı çeşidimiz var. Tamamen doğal tortillaların içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Üstelik mısır tortillasının en önemli yanı glütensiz olması.
  • Nido Baharatı

    29.00 
    Yemeğin sihirbazı O.. İçerisinde dağ kekiği, pul biber, soğan tozu, sarımsak tozu, paprika, zerdeçal, kimyon, köri, nane ve karabiberin yer aldığı “yemeklerin sihirbazı” ünvanına sahip bu özel karışım, başta tencere yemekleri olmak üzere her türlü tarifte lezzet patlaması yaratıyor.
  • Günümüzde başta çikolata olmak üzere pek çok tarife lezzet katan kakaoyu ilk keşfeden Mayalar, onu şekersiz ve sıcak olarak tüketiyordu. Bölgenin bir başka uygarlığı Aztekler ise kakaoyu soğuk olarak içiyordu. Peki siz nasıl denemek istersiniz? Bu konuda birkaç önerimiz var; canınız atıştırmalık bir şeyler çektiğinde çerez olarak tüketebilirsiniz. Eşsiz bir tat katması için salatalarınıza, kahvaltılık gevreklerinize, kreplerinize veya keklerinize ekleyebilirsiniz. Hatta isterseniz, kendinize özel soslar bile hazırlayabilirsiniz. Unutmadan, içeceklerinizde özellikle de smoothilerinizde müdavimi olacağınız tariflere imza atabilirsiniz. Tropikal iklimlerde yetişen ve Latince ‘Tanrıların Yiyeceği’ anlamına gelen Theobroma Cacao yani bugünkü adıyla kakao, lezzetinin yanı sıra doğal anti deprasan özelliğinden, antioksidan etkisine, kalp sağlığına yönelik faydalarından, enerji kaynağı olmasına kadar insan sağlığına birçok yarar sağlayan mucizevi bir gıda olarak kabul ediliyor. Meksika denince ilk akla gelen lezzetlerden birisi olan kakaoyu, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için organik haliyle bir de anavatanından deneyin, pişman olmayacaksınız…
  • Yüksek rakımlı volkanik topraklarda özenle yetiştirilip, damaklarınızda taht kurmaya geldi. Dünyanın sayılı kahve üreticilerinden Meksika’nın en güney bölgesi Chiapas’ta yetişen bu aromatik lezzet, nemli ve bol yağışlı dağlık yaylalardaki volkanik topraklarda tamamen organik olarak üretiliyor. Siz de kahvesiz yapamam diyenlerdenseniz, her içimde damaklarınızda bitter çikolata aroması ve çiçek tonları hissi bırakan Meksika kahvesinden sipariş ederek alışık olduğunuzun çok dışında bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Et ve tavuklu tariflere özel. Bu özel karışımın içerisinde kereviz tohumu, mercan köşkü, dağ kekiği, kimyon, kaya tuzu, karabiber, kişniş, biberiye, tütsülenmiş biber, pul biber, soğan tozu ve sarımsak tozu var. Kırmızı et ve tavuğa alışılmışın dışında tat veren Sazonador, birbirinden farklı aromaya sahip ot ve baharatların bir araya gelmesiyle oluşturuluyor. Yemeklere lezzet üstü farklılık katan bu karışımı deneyenler çok beğendiklerini söylüyor.
  • Biri acı mı dedi? Özellikle acı sevenlere hitap eden Chili Baharat’ın içinde arnavut biber, kimyon, acı paprika, pul biber, kekik, soğan tozu, sarımsak tozu, karabiber ve kereviz tohumu yer alıyor. Chili, acılı olması tercih edilen tüm yemekler için ideal bir karışım olarak öne çıkıyor.
  • Yemeğin sihirbazı O.. İçerisinde dağ kekiği, pul biber, soğan tozu, sarımsak tozu, paprika, zerdeçal, kimyon, köri, nane ve karabiberin yer aldığı “yemeklerin sihirbazı” ünvanına sahip bu özel karışım, başta tencere yemekleri olmak üzere her türlü tarifte lezzet patlaması yaratıyor.
  • Et ve tavuklu tariflere özel. Bu özel karışımın içerisinde kereviz tohumu, mercan köşkü, dağ kekiği, kimyon, kaya tuzu, karabiber, kişniş, biberiye, tütsülenmiş biber, pul biber, soğan tozu ve sarımsak tozu var. Kırmızı et ve tavuğa alışılmışın dışında tat veren Sazonador, birbirinden farklı aromaya sahip ot ve baharatların bir araya gelmesiyle oluşturuluyor. Yemeklere lezzet üstü farklılık katan bu karışımı deneyenler çok beğendiklerini söylüyor.
  • Olmazsa olmaz! Meksika mutfağının baş tacı Tortillalar, okyanus ötesinden getirilen özel makinelerde günlük olarak üretilip tap teze olarak satışa sunuluyor. Hepsi de 12’şerli paketler halinde 15 cm un tortilla, 30 cm un tortilla ve 15 cm mısır tortilla olarak üç farklı çeşidimiz var. Tamamen doğal tortillaların içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Üstelik mısır tortillasının en önemli yanı glütensiz olması.
  • Olmazsa olmaz! Meksika mutfağının baş tacı Tortillalar, okyanus ötesinden getirilen özel makinelerde günlük olarak üretilip tap teze olarak satışa sunuluyor. Hepsi de 12’şerli paketler halinde 15 cm un tortilla, 30 cm un tortilla ve 15 cm mısır tortilla olarak üç farklı çeşidimiz var. Tamamen doğal tortillaların içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Üstelik mısır tortillasının en önemli yanı glütensiz olması.

Go to Top